Prins Hendriklaan 46
7081 EE Gendringen
Tel: 0315-681296

Over ons

Historie

Auto Bedrijf Gendringen is in 1993 overgenomen door de familie Smits, Wijnand en Nicole Smits zijn in eerste instantie met zijn tweeën gestart . 

Na jaren als hobby bij zijn ouders in de schuur auto,s te hebben gerepareerd , kwam in 1993 door een trieste gebeurtenis de gelegenheid dat wij Auto Bedrijf Gendringen konden overnemen.

Dit hebben we met beide handen aangepakt door de jaren heen heeft het bedrijf de nodige verbouwingen ondergaan , we zijn qua afmeting verdubbeld ,en hebben nu 3 monteurs in dienst . We zijn een universeel bedrijf, wat inhoudt dat we alle merken auto’s verkopen en onderhouden.Staat de auto er niet bij die U zoekt dan helpen wij u graag zoeken en doen U een vrijblijvend aanbod !Naast het occasions aanbod en onze werkplaats die uitgerust is met alle moderne uitleesapparatuur waar je als moderne garage niet meer buiten kunt , beschikken we over een Total Tankstation deze is nu bijna uitgerust met een buitenpaal waar U 24 uur per dag met uw bankpas ,creditkaart en branstofkaart kunt tanken, wilt U de auto wassen dan kunt u terecht op onze dubbele wasboxen

Wij hopen u snel te mogen begroeten, de koffie hebben we altijd klaar staan !

 

 

 

Organisatie

Wijnand Smits

- Eigenaar
- 1e Autotechnicus.
- APK keurmeester

Begonnen als leerling bij E.Bus in Etten daarna opleiding afgemaakt bij Mercedes-Benz dealer Wensink te Zutphen tot de kans kwam om in 1993 Auto Bedrijf Gendringen over te nemen. Getrouwd met Nicole Smits en samen hebben ze 4 Kinderen.
Hobby's: Motorcross, Survival,watersport

 

 
Frank Bruens

- Chef Werkplaats
- 1e Automonteur
- Electronicaspecialist.
- APK Keurmeester
- Leermeester leerlingen

Is begonnen in 1999 als leerling en heeft hier zijn opleiding volledig afgemaakt heeft zich opgewerkt tot Chef Werkplaats en komt nu elke morgen op de fiets samen met Hond Milo naar zijn werk.
Hobby's: Motorcross en Survival.

 

 
           

Stefan Wenting

 

Is als vakantie baantje bij ons begonnen en na eerst een andere loopbaan gekozen te hebben

toch aan de opleiding tot 2e Automonteur begonnen .En deze inmiddels met succes afgerond.Momenteel is Stefan is met zijn laatste jaar 1e Autotechnicus bezig.

Dat houdt in dat Stefan 1 dag in de week naar school gaat op het Graafschap College te Doetinchem

daar word de theorie uitgelegd en de rest is in de praktijk te leren!

Werkzaam vanaf 2010 bij ABG.

Hobby's: Auto's.

 

Jesse Smits

 

Is sinds de zomer 2016 in dienst als leerling 1e Autotechnicus. Heeft de opleiding 2e Autotechnicus afgerond bij Autobedr. Wassink in Doetinchem .

Hobby,s : auto,s en motoren.

 

 

 
           

 

Nicole Smits –ten Have

 

Na eerst werkzaam geweest te zijn in de gezondheidszorg kwam in 1993 de wisseling van loopbaan naar de boekhouding van de zaak.

Getrouwd met Wijnand Smits en hebben samen 4 kinderen.

Hobby's: lezen, muziek ,en computeren