Pechhulp afsluiten via Autobedrijf Gendringen

Pechservice

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar het kan zomaar voorkomen dat u te maken krijgt met pech onderweg. Zelfs als u uw auto jaarlijks door ons laat onderhouden, is het mogelijk dat u om wat voor reden dan ook met uw auto langs de kant stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat we bij Auto Bedrijf Gendringen ook een eigen pechservice aanbieden. Als u panne heeft, belt u het speciale telefoonnummer en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Ons pechservice-telefoonnummer is: 0315-681296 

Kosten van onze pechservice

Bent u benieuwd naar de kosten van onze pechservice? De exacte prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Als u onze pechservice wilt gebruiken, neem dan contact op met ons. Wij gaan dan samen met u in gesprek en laten u weten hoeveel onze pechhulp voor u gaat kosten.

Samenwerking met Bovag pechhulp

Voor onze pechservice werken we samen met de BOVAG pechhulp. Dit is een betrouwbare partij, gespecialiseerd in het verzorgen van pechhulp op locatie. Zo weet u zeker dat u altijd op de juiste manier geholpen wordt op het moment dat u met pech langs de weg staat.

De BOVAG Pechhulp stelt u samen in twee eenvoudige stappen, u kiest eerst uit Pechhulp NL of Pechhulp NL + Europa. Kiest u voor NL + Europa, dan heeft u naast Pechhulp in Nederland ook recht op Pechhulp in alle landen binnen Europa.

Bij Pechhulp NL + Pechhulp Europa heeft u de keuze uit de volgende aanvullende dekkingen:

  • Caravan of aanhangwagen meeverzekeren
  • Uitbreiding vervangend vervoer van klasse B naar klasse E.
  • Vervoer naar eigen autobedrijf
  • Woonplaatsdekking

Kiest u voor NL + Europa, dan kunt u daarnaast:

  • Het aantal dagen vervangend vervoer in het buitenland uitbreiden van vier naar dertig dagen.

Wilt u ook gebruikmaken van onze pechservice? Of wilt u meer informatie over de kosten en mogelijkheden? Check de buttons hieronder, neem contact met ons op of verstuur uw gegevens via het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan contact met u op!